Google ג גוגל
4.9
מבוסס על 268 ביקורות
×
js_loader

סירוב לבדיקת ינשוף

  • עורך דין צורי סבן
    עורך דין צורי סבן
  • 24 יולי 2022

בעבר, כאשר נחשד אדם שהוא נוהג תחת השפעת אלכוהול, נדרש השוטר לחשד ממשי על מנת לבצע בדיקת שכרות. אולם כיום לאור הסיכון שטמון בעבירה של נהיגה בשכרות , חוקי התעבורה מסמיכים את משטרת ישראל לבצע בדיקה גם ללא חשד ממשי ובמקרים של תאונה, אף לדרוש דגימות שתן ודם. לכן במידה ונחשדתם בנהיגה בשכרות, אלו הדברים שכדאי לדעת.

מהי בדיקת ינשוף?

בדיקת אלכוהול בנהגים או בשמה המוכר "בדיקת ינשוף" היא בדיקה שנעשית באמצעות מתקן חד פעמי או מכשיר חשמלי, מאושר לשימוש גופי האכיפה ומטרתו בדיקת רמת האלכוהול בדמו של הנהג. הבדיקה מתבצעת באמצעות נשיפת אוויר לצינורית חד פעמית המספקת נתונים אודות כמות האלכוהול בדמו של הנהג וזאת תוך מספר שניות.

מהי הכמות המותרת?

בשונה מסמים, החוק הישראלי מתיר לנהגים שאינם "נהג חדש" לנהוג ברכב מנועי כשבדמם כמות מקסימלית של 240 מיקרוגרם אלכוהול לליטר אוויר נשוף. במידה ולאחר בדיקת הינשוף נמצאה בדמם כמות של 240 מיקרוגרם ויותר, עשויים למצוא עצמם עומדים בפני כתב אישום על נהיגה בשכרות. חשוב לדעת שהחוק מחמיר עם נהגים חדשים או צעירים וככל שרמת אלכוהול הנמצאת בדמם מגיעה לכמות של למעלה מ 50 מיקרוגרם על כל ליטר אוויר נשוף, זו תחשב כנהיגה תחת השפעת אלכוהול. כמו כן, במידה ונדרשתם לבדיקות דם, דעו שכמות של 100 מיליגרם אלכוהול על כל 100 מיליליטר דם, ייחשבו לנהיגה בשכרות.

כמה זמן צריך להמתין אחרי בדיקת ינשוף?

במידה ושוטר עיכב אתכם לבדיקת ינשוף, דעו שאתם נדרשים להמתין פרק זמן משוער של 15 דקות מבלי שהכנסתם דבר לגופכם – אוכל, שתייה או ניקוטין. וזאת עד לקבלת תוצאות הבדיקה. בזמן זה הנהג נדרש לשתף פעולה עם השוטרים ועם ביצוע הבדיקה.

סירוב לבדיקת שכרות

במידה ונתבקשתם לעבור בדיקת ינשוף, אל תסרבו שתפו פעולה עם המשטרה ובצעו את הבדיקה. נהגים רבים מנסים "לרמות" את הבדיקה באמצעות נשיפות חלשות, במקרה כזה מתריע המכשיר על בדיקה שאינה תקינה, התראה שעשויה להתפרש גם כסירוב לבדיקת שכרות. במידה והנהג סובל מאסתמה או כל מחלה נשימתית שמונעת ממנו לנשוף למכשיר באופן תקין, בדיקה זו לא תהיה תקפה. כדאי לדעת שסירוב לבדיקת נהיגה בשכרות נחשבת לעבירת תעבורה חמורה המהווה עבירה פלילית, וזו עשויה להוביל לשלילת רישיון לפרק זמן ממושך ובמקרים חמורים גם לעונש מאסר.

מה משמעות הסירוב לבדיקת ינשוף?

בהתאם לסעיף 64ב'(ב2) לפקודת התעבורה, דרישת שוטר למתן דגימת נשיפה, דם או שתן תלווה בהסבר למטרת הבדיקה ותותנה בהסכמתו של הנהג. כמו כן, בסמכותו של שוטר לבקש דגימה מדמו של הנהג וזאת אך ורק במקרים של תאונת דרכים. בהתייחס להוראה זו, שוטר מחויב לידע את הנהג באופן הבדיקה וייעודה. במקרים של סירוב לבדיקת שכרות, על השוטר להסביר את משמעותיו המשפטיות של סירוב זה כאמור בסעיף 64ד. משמעות סירוב זה כאמור, עשוי להוות אסמכתא לאשמתו של הנהג בנהיגה בשכרות ולהוביל לכתב אישום כנגדו.

בדיקת ינשוף עבור נהגים חדשים ונהגים צעירים

נהגים חדשים, צעירים וכן נהגים מקצועיים נחשבים על פי החוק הישראלי כ"אוכלוסייה מיוחדת" עליהם חלים תנאים מחמירים יותר. הסיבה לכך היא אכיפה מחמירה במקרים של נהגים חסרי ניסיון. על כן, במידה ואתם נהגים חדשים או צעירים, דעו כי במידה ותימצא בדמכם כמות של למעלה מ-50 מק"ג אלכוהול, תיחשבו כמי שנהג תחת השפעת אלכוהול ואתם צפויים לעונשים הקבועים בחוק. לכן, הימנעו משתיית אלכוהול בטרם עליתם להגה.

מה ההליך החוקי לביצוע בדיקת אלכוהול?

בדיקת שכרות קבילה, מתחילה בהוראת שוטר לנהג לעצור בצידי הדרך באופן שאינו מסכן רכבים נוספים. בהמשך, יפנה השוטר לנהג ויעדכן אותו כי הוא נדרש לבצע בדיקת נשיפה לבדיקת אלכוהול בדמו באמצעות "ינשוף". שימו לב כי במידה והנהג אינו מעורב בתאונת דרכים, אין בסמכותו של שוטר לדרוש בדיקה דם או שתן. בהמשך לכך, במהלך הבדיקה תדרשו לדומם מנוע ולהמתין לתוצאותיה ובמידה והיא תקינה, תשוחררו לדרכם.

מתי נפנה לעורך דין?

בגין נהיגה בשכרות עשוי החוק להטיל עליכם עונשים כבדים כמו קנס כספי, פסילת רישיון למשך זמן של עד שנתיים ונקודות תעבורה. לכן במידה ועוכבתם בחשד לנהיגה תחת השפעת אלכוהול, מומלץ לשתף פעולה. במידה ונדרשתם במסגרת העיכוב לבדיקת ינשוף, דעו שעומדת לכם הזכות לסרב אולם פירוש הדבר הוא הודאה באשמה. לכן, במידה ושיתפתם פעולה ובדיקת הינשוף מצביעה על אלכוהול מעבר לכמות המותרת בדמכם, פנו במהרה לעורך דין נהיגה בשכרות לצורך ייעוץ משפטי ראשוני ובמידת הצורך, ייצוג בבית המשפט.

מאמרים נוספים

עורך דין תעבורה צורי סבן

עו"ד צורי סבן, עו"ד לענייני תעבורה, עם תואר ראשון במשפטים ובקרימינולוגיה וגם מגשר מוסמך ע"י לשכת עורכי הדין. לעו"ד סבן  ותק רב ונסיון בייצוג מאות לקוחות בכל הארץ מול המכון הרפואי לבטיחות בדרכים ועבירות תעבורה.

עורך דין תעבורה

צורי סבן

עורך דין תעבורה צורי סבן מייסד ומנכ"ל חברת עורכי הדין סבן ושות' המונה מספר עורכי דין במספר סניפים ברחבי הארץ, החברה עוסקת בייצוג בלעדי בדיני תעבורה והמכון הרפואי לבטיחות בדרכים מזה שני עשורים. לעורך דין תעבורה צורי סבן הצלחות ותקדימים רבים במסגרתם דאג והשיב לאלפי נהגים את רישיונות הנהיגה שלהם.

עו"ד תעבורה צורי סבן הוא בוגר תואר ראשון במשפטים, בוגר תואר ראשון בקרימינולוגיה, בוגר לימודים גבוהים באוניברסיטת קיימבריג' לונדון, הינו מגשר מוסמך מטעם לשכת עורכי הדין בישראל, ומשרדו נמנה ע"פ אתר אינ' עורכי הדין בישראל כאחד המשרדים המובילים בישראל לענייני תעבורה והמכון הרפואי לבטיחות בדרכים. עו"ד סבן פעל בעברו בתפקידים שונים בפרקליטות ובמשטרה ויש לו מעל ל-10 שנות ניסיון בתחום התעבורה והצלחה רבה במגוון נושאים של עבירות תנועה בבתי המשפט, במשרד הרישוי ובמכון הרפואי לבטיחות בדרכים.

למעלה מ-4 מיליון ישראלים מחזיקים ברישיון נהיגה בדרגות שונות כאשר מרביתם עושים שימוש יום יומי בכלי התחבורה שברשותם. עם עליית התדירות בשימוש ברכב מנועי, עולה גם הסיכון לבצע עבירות תנועה במיוחד מן הרף הנמוך. לכן, עוד לפני שתמצאו את עצמכם מגיעים לבית המשפט או משלמים קנס, חשוב להכיר את האמצעים העומדים לרשותכם – עורכי הדין לענייני תעבורה.

למשרד עורכי דין צורי סבן ושו"ת, מספר סניפים ברחבי הארץ כאשר הסניף המרכזי בתל אביב ממוקם סמוך למגדלי עזריאלי ובו מומחים בתחום התעבורה שמעניקים ייעוץ וייצוג משפטי בכל סוגי העבירות, גם הקלות שבספר החוקים הישראלי ובהן: נהיגה בשכרות, נהיגה תחת השפעת סמים, נהיגה בפסילה ונהיגה בשלילה, ליווי וייצוג מול משרד הרישוי והמכון הרפואי לבטיחות בדרכים ועוד. למשרד עורכי הדין מספר סניפים ברחבי הארץ ומתמחה בהליכי המכון הרפואי לבטיחות בדרכים וייצוג נאשמים בעבירות תעבורה. כמו כן, מתמחה המשרד בהליכי חידוש רישיון נהיגה, מחיקת נקודות תעבורה, תאונות דרכים ותתי תחומים נוספים בתחום משפט התעבורה.

מלבד עבודתם בייצוג נאשמים בעבירות תנועה, מקפידים עורכי הדין להעשיר את הידע המקצועי שלהם על מנת להעניק לחשודים את המענה המהיר והמדויק ביותר בהתאם לכל מקרה. שילוב זה, הוביל לאחוזי הצלחה גבוהים בניהול התיקים השונים, השבת רישיונות נהיגה, ביטול נקודות תעבורה ומחיקת אישום תעבורה.

אודות >

מהן עבירות תעבורה?

בין ענפי המשפט השונים, מצוי תחום התעבורה, שנגזר מהמשפט הפלילי. עבירות התעבורה מוגדרות ככל שימוש בכלי רכב מנועי בניגוד לכללי התנועה. בהקשר זה, חשוב להבחין בין תחום עבירות התעבורה או בחינת כשירות נהיגה במכון הרפואי לבטיחות בדרכים לבין המונח "תאונות דרכים".

לרוב, מקרי תאונות דרכים בהם נגרם נזק לנהג או לכלי רכב, יידונו בכובעם הנזיקי. לכן במקרים רבים הצדדים למשפט יהיו הנהגים או חברות הביטוח. במקרים בהם בתאונת הדרכים מעורבת עבירה או שנעשתה עבירה ללא תאונת דרכים, ייכנס המקרה תחת ענף התעבורה שבו המדינה "מאשימה" את הנהג בעבירה על החוק. העונשים במקרים אלו, יכולים להיות שלילת רישיון, צבירת נקודות או הטלת קנס. חשוב לדעת, הטלת קנס שונה מפיצוי נזיקי, שכן במסגרת הטלת הקנס, משולם סכום כסף למדינה ולא לגוף או אדם פרטי.

תפקידו של עורך דין תעבורה

עורך דין לענייני תעבורה, הוא בוגר תואר ראשון במשפטים שהוסמך על ידי לשכת עורכי הדין בישראל לייצג ולהעניק ייעוץ משפטי לאלו הפונים אליו. עריכת דין בישראל מחולקת לתחומים שונים בהם תקדימים משפטיים וחוקים המאפיינים אותם. לעיתים ישנה חפיפה בין תחומים אלו, במיוחד בתחומים בתוך המשפט האזרחי. תחום התעבורה כמו שאמרנו, מקורו דווקא במשפט הפלילי.

עורכי דין תעבורה, הם אנשי מקצוע שמתמחים בדיני תעבורה בתחום התנועה והתעבורה. הם בקיאים בסדרי הדין, בעבודתם של הגופים השונים ואף בתקדימים משפטיים מרכזיים שהם יוכלו להשתמש על מנת לשפר את סיכוייו של הלקוח לקבל עונש מופחת או שיבוטלו האישומים נגדו. בתיקי עבירות תנועה, תפקידו של עורך הדין מתחיל בשלב מאוד ראשוני. במידה ומדובר בייצוג לאחר עבירת תנועה, יחל ליוויו של עורך הדין כבר בייעוץ ראשוני ובניית תמונת מצב שתשקף את סיכויו של הנאשם. רק לאחר מכן, תיבנה אסטרטגיה משפטית ויתחיל שלב הייצוג.

במידה ומדובר בתיקים הנוגעים להליכים במסגרת המכון הרפואי לבטיחות בדרכים, חשוב לדעת שליווי של עורך דין תעבורה מתחיל כבר בשלב הזימון לבדיקה ועד ייצוג בערר במידת הצורך. יש לציין שעל אף שבדיקת כשירות במכון הרפואי איננה הליך משפטי, עדיין תוצאותיה והמלצות המכון עשויות להיות בעלות השלכות קריטיות לנהג.

סוגי עבירות תנועה בהם מתמחה עורך דין תעבורה

עו"ד תעבורה, מתמחה בקשת של עבירות תנועה מתחום דיני התעבורה החל מהקלות ביותר ועד לקשות והחמורות ביותר. תפקידו הוא להעניק מענה משפטי מתחום דיני התעבורה בדמות ייעוץ או ייצוג של נהגים שנחשדו או הואשמו בעבירות תנועה. עבירה על הוראות החוק, יכולה להיעשות עם כל כלי מנועי החל מקטנועים ועד לרכבות ומוגדרות כפעולות שמנוגדות להוראות החוק במדינת ישראל.

בין עבירות התנועה השונות בהן מתמחה עורך הדין לתעבורה, ניתן למצוא עבירות דוגמת אי ציות לתמרור עצור וחציית קו הפרדה רצוף. ולצידן ניתן למצוא עבירות תנועה בדרגת חומרה גבוהה יותר כמו פגיעה בהולך רגל, הפקרה לאחר תאונה או גרם מוות ברשלנות. לצד אלו, מפורטות עבירות התעבורה בהן מתמחה עורך הדין בפקודת התעבורה ובתקנות הנלוות. חקיקה זו, היא הבסיס לאישומים או הטלת הקנס על הנהג ולכן רצוי להשתמש בשירותיו של עורך דין תעבורה בעל ניסיון רב.

ייצוג וליווי מול המכון הרפואי כולל הכנה ולעדה

לפני שמגיעים למכון, יש להתכונן לשאלות והבדיקות שיהיו עליכם לעבור מול נציגי הוועדה במכון. בנוסף, חשוב להגיע עם כלל האישורים המתאימים. חשוב להיוועץ בעו"ד תעבורה שילווה אתכם בכל בדיקה ובדיקה וינחה אתכם מה לעשות.

עבירת נהיגה בשכרות

למען הגדלת הסיכויים להטיב במצבכם, ייצוג משפטי עם עורך דין תעבורה מקצועי יוכל לסייע ולמזער את הענישה הצפויה עד כמה שניתן.

עבירת נהיגה במהירות מופרזת

עורך דין תעבורה מיומן ומנוסה יוכל לסייע בליווי במקרים בהם נתפסתם במהירות מופרזת. אנו נוכל לבחון אם השוטרים פעלו על פי חוק, אם המכשירים שנעשתה איתם בדיקה תקינים. כל זאת תוך התייחסות אם היו לכם דוחות קודמים.

מחיקת נקודות תעבורה

ישנן לא מעט עבירות תעבורה בגינן מקבלים נקודות. לכל סוג עבירה מוגדרת חבות הנקודות. ניתן להגיש לבית המשפט לתעבורה בקשה למחיקת הנקודות, אך מומלץ להסתייע בליווי עו"ד תעבורה.

עבירת נהיגה בפסילה

זוהי סנקציה שנוקט בית המשפט בין היתר בגין מגוון עבירות תעבורה. יש נהגים שמודים ויש נהגים שאינם מודים בעבירה. גם המרב"ד יכול לשלול את רישיונכם. לכן קיימת חשיבות רבה בפנייה לעורך דין תעבורה מומלץ ומנוסה.

נהיגה ללא רישיון

עבירה זו אסורה בהחלט וצפויה ענישה על העוברים עליה, בין אם הרישיון אינו בתוקף או שהנכם בלתי מורשים לנהיגה. יחד עם זאת, על מנת למזער את הנזק, רצוי להיוועץ בגורם מוסמך לכך.

האם עורך דין תעבורה יכול לפטור אותי מקבלת עונש או קנס?

אקדים ואומר שלא בכל מקרה אדם שנחשד או הואשם בביצוע עבירת תעבורה, יוכל להשתמש בשירותיו של עורך דין לתעבורה ולחמוק ללא סנקציה עונשית. החוק ומערכת המשפט נועדו למטרה מסוימת והיא הסדרת השימוש ברכב מנועי על מנת למנוע אבידות בגוף ובנפש.

פנייה לסיוע מקצועי לאחר חשד או אישום בעבירת תנועה, נפתחת בבחינת המקרה לגופו, התשתית הראייתית והסנקציה העונשית בגינה. ככל שמדובר בעבירה קלה יחסית, העונש בגינה יהיה קנס של כמה מאות שקלים. במידה והנהג סבור שניתן לו קנס שלא בצדק, הוא רשאי להגיש בקשה להישפט בבית משפט לתעבורה ולנסות לבטל את הקנס.

ככל שמדובר בעבירות חמורות יותר או בעונשים שאתם סבורים שאינם מידתיים, ככל שבחרתם לפנות לבית המשפט, מומלץ להסתייע עורך דין לענייני תעבורה וזאת על מנת לשפר את סיכוייכם במשפט. עורך דין הבקיא בדינים השונים והתמודד כמייצג בתיקים דומים, יכול לסייע לכם לפעול באופן הטוב ביותר שבסופו אכן תזוכו מתשלום הקנס או צבירת הנקודות.

האם חובה להיות מיוצג על ידי עו"ד תעבורה?

ככלל, לכל אדם ניתנת זכות הבחירה שלא להיות מיוצג, כלומר לא מדובר בחובה חוקית מובנית. אף על פי כן, ישנם מקרים שבהם ניתנת לאדם הזכות להיות מיוצג על ידי עורך דין מטעם המדינה וזאת בהליכים משפטיים פליליים שאינם תעבורתיים לרוב. כפי שאמרנו קודם, במידה ומדובר בעבירה קלה שבגינה ניתן קנס של מאות שקלים ואינכם מעוניינים לפנות לבית המשפט, אין צורך לפנות לעורך דין תעבורה.

במקרים בהם העונש האפשרי אינו מסתכם בקנס של מאות שקלים אלא עשוי להגיע לעונש מאסר, מומלץ להסתייע בעורך דין תעבורה בשלבי המשפט השונים. גם במקרים שנוגעים למכון הרפואי לבטיחות בדרכים אין חובה להסתייע בשירותיו של עורך הדין, גם אם מדובר בערעור. אף על פי כן, יש לזכור כי בסמכותו של המכון הרפואי להמליץ על מגבלות רפואיות לרישיון נהיגה או לשלול את רישיון הנהיגה כליל. לכן כאשר המשך החזקת רישיון הנהיגה מוטל על הכף, מומלץ להסתייע בעזרה משפטית חיצונית.

מהן עבירות תעבורה חמורות?

עבירות תעבורה שמצויות בספר החוקים הישראלי נחלקות למספר דרגות חומרה, כאשר אלו בהן טמון סיכון ממשי לחיי אדם, יוגדרו כ"עבירות תעבורה חמורות". עבירות אלו, אינן מסתכמות בקנס בלבד ולרוב, יזומן הנהג לבית המשפט באופן אוטומטי. ישנן מספר דוגמאות שכיחות לעבירות המוגדרות חמורות והן: נהיגה תחת השפעת סמים, נהיגה בשכרות, נהיגה במהירות מופרזת, נהיגה לאחר פסילה ועבירות בהם נגרם נזק גוף או אובדן חיי אדם.

נהג שנחשד בביצוע עבירות אלו כאמור, יזומן באופן אוטומטי למשפט ואם ימצא אשם, הטווח העונשי בפניו הוא עומד עשוי לנוע בין קנס כספי גבוה וצבירת נקודות ועד לעונש מאסר ממושך. במקרים חמורים במיוחד, יוכל למצוא את עצמו הנהג עצור עד תום ההליכים. לכן, בעבירות מהסוג הזה ישנה חשיבות יתרה בפנייה לעורך דין לענייני תעבורה כבר בשלבים הראשוניים ביותר.

כיצד עורך דין לתעבורה יכול לסייע להצלת רישיונך?

כפי שצוין, בין עבירות התעבורה המוגדרות בחוקי התנועה של מדינת ישראל, קבועות עבירות תנועה חמורות יותר, שהענישה כנגדן אינה גוררת קנס בלבד, אלא מסכנת את הנהג שעבר על החוק בצבירה של נקודות הנרשמות לחובתו, עד כדי הטלת סנקציות ואפשרות לשלילה מוחלטת של רישיון הנהיגה שלו. לכן, במקרים בהם רישיון הנהיגה מוטל על הכף או במקרים של חידוש רישיון נהיגה לאחר פסילה עורך דין תעבורה יכול לסייע להביא את כל האסמכתאות להשבת רישיונך. מקרים אחרים יכולים לחייב אף טיפול מידי מול ערכאות משפטיות, כפי שנסביר בשורות הבאות.

האם פסיקת בית המשפט היא סופית? האם אפשר להגיש ערעור?

ככל שלא מדובר בפסק דין שניתן על ידי בית המשפט העליון, ניתן להגיש ערעור על פסיקת בית המשפט. ככל שההרשעה לא מוצדקת לטעמך או שאתה סבור כי העונש שניתן חמור מידי, ניתן להגיש ערעור לבית המשפט המחוזי. יש לשים לב שזכות הערעור ניתנת גם למדינה כאשר היא סבורה כי העונש שהוטל על הנהג אינו חמור מספיק ביחס לעבירה. במידה ומדובר בהחלטת משרד הרישוי לשלול את רישיונו של הנהג בעקבות המלצת המכון הרפואי, ניתן להגיש ערר לוועדה ייחודית שמקום מושבה בתל השומר.

בשני המקרים, מומלץ לפנות באופן מיידי לעורך דין תעבורה. הליך הערעור הוא הליך משפטי לכל דבר ועניין ואיש מקצוע שבקיא בדינים השונים ובהליכים אלו, יכול לבחון את סיכויי ההצלחה של הערעור ולפעול בכלים משפטיים על מנת להפחית את העונש או לבטלו. במידה ובחרתם לערער מבלי להסתייע בעורך דין, דעו כי במקרים מסוימים לא רק שהעונש לא יופחת אלא שאתם עשויים לעמוד בפני החמרה של העונש וזאת משום שערעור תפקידו לבחון את הטיעונים מחדש.

מתי כדאי לפנות לעורך דין לענייני תעבורה?

פנייה לעורך דין תעבורה יכולה להיעשות ממגוון סיבות ובמגוון מצבים, החל ממקרים קלים של ערעור על דו"ח תנועה, דרך ייצוג בוועדות ערר על המלצת המכון הרפואי ועד לאישומים בגין עבירות תעבורה חמורות. בין אלו, ישנם מקרים בהם הפנייה לייעוץ וייצוג יכולה להיות בעלת השפעה קריטית על הנהג.

דוגמאות למקרים כאלו, יכולות להיות: החמרה בענישה בגין אישום בעבירות תעבורה, דוחות תנועה במידות חומרה שונות, צבירה של נקודות רבות או זימון לבית המשפט. מדובר במקרים בהם ישנו סיכון ממשי לאיבוד רישיון הנהיגה או במקרים חמורים גם עונש מאסר. לכן, על מנת להתמודד עם מקרים כאלו באופן המיטבי ביותר נדרש סיוע מצד איש מקצוע שמכיר ובקיא בדיני תעבורה רלוונטיים.

הגנו על רישיונכם עם משרד עורכי דין תעבורה צורי סבן ושות'

בקיאות בתחום התעבורה איננה מספיקה כשמדובר במקרים שתוצאותיהם עשויות להגביל את חופש התנועה שלכם ואף לפגוע בכם כלכלית. לכן, הפנייה לעורכי דין עם ותק רב, היכרות עם דיני תעבורה וניסיון ארוך שנים בייצוג ובטיפול תיקים בתחום התעבורה היא קריטית עבורכם.

משרדנו מתמחה בייצוג עבירות תנועה והתעבורה השונות ואנו ממשיכים להתפתח ולחזק את הידע המקצועי וזאת לצד אחוזי הצלחה גבוהים, על מנת שתוכלו לקבל את המענה המשפטי הטוב ביותר. פנו אלינו ואנחנו במשרד עורכי דין תעבורה צורי סבן ושו"ת נשמח לעמוד לרשותכם ולהעניק סיוע משפטי מקצועי, איכותי ובלתי מתפשר.

אתם מוזמנים לפנות אלינו ולתאם פגישה באחד מהסניפים הבאים:
עורך דין תעבורה בתל אביב
עורך דין תעבורה בירושלים
עורך דין תעבורה באשדוד

אודות >
קבעו פגישת ייעוץ ללא התחייבות

    Google ג גוגל
    4.9
    מבוסס על 268 ביקורות
    ×
    js_loader
    דילוג לתוכן